JUBILEUMSUTSTILLING

Norske Birmavenner er 35 år i år, og det feires med en god, gammeldags hobbyutstilling. Her er det fritt fram for alle Birmapuser, både de som er å se på vanlige utstillinger og de som pga en liten skjønnhetsfeil ikke er det.

Det er etablert et Facebook event for utstillingen, det finner du her: Jubileumsutstilling

Veterinærkontroll/Innsjekk starter kl 0830

Adresse til lokalet: Vennelyveien 14, 1390 VOLLEN

Trenger du overnatting tillater følgende hoteller i nærheten overnatting med katt mot en avgift:
    - Thon Hotell Vettre (ca 7 min fra lokalet med bil) tlf 66 90 22 11 
    - Scandic Hotell Asker (ca 11 min fra lokalet med bil) tlf 23 15 54 00
    - Thon Hotell Oslofjord, Sandvika (ca 15 min fra lokalet med bil) tlf 67 55 66 00 

Viktige momenter fra inbydelsen:

Hvem kan delta?
    - Alle birmaeiere kan melde på sin katt, uavhengig av om den er en kosekatt eller utstillingskatt, MEN katten være revaksinert senest 15 dager før utstillingen.

    - Du trenger ikke være medlem i Norske Birmavenner for å melde på, men merk at det er en differensiert påmeldingsavgift avhengig av om du er medlem eller ikke. Er du ikke medlem kan du benytte deg av et tilbud om redusert medlemsavgift for resterende år om du melder deg inn samtidig med påmelding.


Hvordan melder jeg på?
    - Side to av invitasjonen er laget som et påmeldingsskjema. Vi ber om at dette benyttes for å være sikker på at vi får alle detaljer vi trenger i påmeldingen. Trenger du hjelp, ta kontakt. Påmelding sendes til utstilling@norske-birmavenner.com

    - Påmeldingsfrist er 5. oktober 2021. MERK at også betaling av utstillingsavgift må være gjort før denne fristen for at påmeldingen skal være gyldig. Betaling gjøres til NBVs konto 6039 08 07948, og merkes med hva betalingen gjelder. Dersom noen av våre svenske medlemmer ønsker å delta, ta kontakt for å få annen betalingsmetode.

    - Påmeldingsavgift for medlemmer i NBV er kr 100,- pr katt og for ikke-medlemmer pr katt kr 200,-

Bur til utstillingen:
    - Utstillingen baserser seg i utgangspunktet på at du har med eget bur til katten som er stort nok til at de har plass til en liten tissekasse, mat & vann. Har du ikke et egnet bur selv du gi beskjed ved påmelding.

    - Har du flere bur enn du selv har bruk for, og kunne tenke deg låne ut til en som trenger det, ta kontakt med vår buransvarlig Siri Rødsjø.

Noen forslag til hvor en kan få kjøpt egne bur:
    - Agria shop (dersom du er medlem i Agria Breeders Club har du kanskje bonuspoeng du kan bruke)
    - musti.no (bur fra Little & Bigger, fås både som enkelt- og dobbeltbur)
    - zooplus.no (Transportabelt hundehus Easy Go, i flere str, også andre bur)
    - AnyTail AS (Sturdibur med utstyr)
    - Stargate Petshop (Sturdibur med utstyr)
    - Sturdi Store (Sturdibur med utstyr)
    - Det finnes også rimelige bur på både Rusta og Europris

Spørsmål:
    - Har du spørsmål, er ny som utstiller, eller trenger asssitanse ta kontakt med Hilde på kontakt@norske-birmavenner.com eller 902 20 962 (vennligst ikke ring etter kl 2100)

Har du lyst til å sponse en pokal?

Vi inviterer dere medlemmer til å bidra med sponsing av pokaler til vinnerkatter. Som pokalsponsor får du legge med et visittkort eller en hilsen som forteller hvem pokalen er sponset av.

For grunnkategoriene:
-   Beste utmasking
-   Beste øyenfarge
-   Beste pels
-   Beste benstamme
-   Beste kropp
-   Beste øreplassering
-   Beste profil
-   Beste hale

For å sponse en av disse pokalene kontakter du vår premieansvarlig Linda på e-mail, og sier hvilken pokal/hvilke pokaler du ønsker å sponse. For grunnkategoriene er avgiften kr 100,-/pr pokal. Linda vil sende ut betalingsinfo.

For adelen:
-   Birmakonge (ukastrert hann)
-   Birmadronning (ukastrert hunn)
-   Birmakeiser (kastrat hann)
-   Birmakeiserinne (kastrat hunn)
-   Birmakronprins (7-10 hann)
-   Birmakronprinsesse (7-10 hunn)
-   Birmaprins (4-7 hann)
-   Birmaprinsesse (4-7 hunn)
For å sponse en av disse pokalene kontakter du vår premieansvarlig Linda på e-mail, og sier hvilken pokal/hvilke pokaler du ønsker å sponse. For adelen er avgiften kr 200,- pr pokal. Linda vil sende ut betalingsinfo.

Ønsker du å bidra?

Vi håper mange har lyst til å være med å feire Norske Birmavenner, og trenger også litt bidrag fra dere medlemmer:

PREMIER:
Ønsker du å bidra med premier til vinnende katter, send en mail til Linda. Husk å skrive med om du ønsker at premien skal gå til en spesifik klasse (oversikt over disse finner du på inbydelsen).

ASSISTENTER: 
Har du lyst til å prøve deg som dommerassistent? Send en mail til Linda, hun trenger også en assistent som kan vaske bord for veterinæren under veterinærkontrollen på morgenen.

LOTTERI:
Ønsker du å bidra med premier til lotteriet vårt, ta kontakt med Kjell Arild. Han trenger også noen frivillige som kan ta en abeidsøkt i lotteriet.

KJØKKEN/KAFÉ:
Har du mulighet til å bidra med en kake, eller noe annet til Kafeen, ta kontakt med Elin. Hun trenger også noen frivillige som kunne tenke seg ta en arbeidsøkt på kjøkkenet/i kafeen.

Del denne siden