BIRMAPOSTEN:

Norske Birmavenner gir ut et eget medlemsblad kalt BIRMAPOSTEN, som for tilfellet kommer ut to ganger i året. Antallet medlemsblader har variet siden klubben ble etablert i 1986. I begynnelsen ble Birmaposten kopiert på vanlig kopipapir, mens det i dag trykkes i fire farger på trykkeri.


I medlemsbladet finner du stoff om stell, kattemat, utstillinger, regler, artikler, bilder, "skrytespalter", oppdretterannonser og andre opplysninger om foreningens aktiviteter.ØNSKER DU Å BIDRA MED TEKST/BILDER?

Redaktør vil gjerne ha artikler av forskjellige slag for å skape innholdsrike blader med dybde og bredde! Eksempler kan være skildringer, sammendrag av fagartikler, helse & velferd, osv.


Eller har du kanskje en høyt elsket katt som fortjener litt mer oppmerksomhet? En senior eller veteran, eller kanskje en kjær venn som har gått over til den andre siden av regnbuebroen?


Alle innsendte artikler kommer med i en utgivelse, men på grunn av begrensninger og behov for varierende temaer, kan det hende at ditt innsendte stoff blir med i en annen utgave. Redaktør setter sammen bladet, og hvis hun finner ut at din artikkel passer bedre i neste utgave, vil den komme med der istedenfor. 


Ta gjerne kontakt med redaktør hvis det er noe du lurer på.


Redaktør: webmaster@norske-birmavenner.com

Redaksjon (styret): styret.norskebirmavenner@gmail.com

Del denne siden