Hellig Birma omplasseres:

Av og til trenger Birmaer et nytt hjem. Norske Birmavenner hjelper alle Birmaer, spesielt Birmaer i nød, uansett årsak. Det er ikke nødvendig å være medlem for å kunne bruke denne tjenesten.

 

Følgende informasjon er ønskelig for en annonse:

Navn: Eier og/eller annen kontaktperson for katten

Kontaktinfo: Eier og/eller annen kontaktperson for katten

Hvor katten befinner seg?

 

Informasjon om katten:

* Fullt navn (det som står på stamtavlen)

* Registreringsnummer

* Kjønn + om katten er kastret eller ikke

* Fødselsdato

* Farge

* Grunn til omplassering

Bilde, om mulig

 

Kontakt NBV via:

webmaster.norskebirmavenner@gmail.com 

styret.norskebirmavenner@gmail.com


Felix leter etter nytt hjem!

Navn: NO*Luen Toppen Lionel, til daglig Felix

Registreringsnummer: NRR LO 192247

Kjønn: Kastrert hannkatt

Fødselsdato: 16/04-2019

Farge: SBI n, brunmasket

 

Grunn for omplassering:

Vi NO*Luen Toppen Lionel, eller Felix som vi kaller han, i midten av januar 2020. Da var han 9 måneder, og vi fant han på finn.no. Etterhvert som vi har blitt kjent med han har vi bare blitt mer og mer glad i Felix.

Han er super sosial, pratsom, smart, morsom, leken, kosete når han vil, veldig trygg på alle han møter og skikkelig søt. Og ganske bøllete ;)

Nå har dessverre det skjedd som ikke skulle skje og det er at jeg og min samboer skal gå fra hverandre. I utgangspunktet er ikke det et hinder for at jeg skal kunne beholde Felix, og at han med på flyttelasset, men nå som jeg kjenner denne lille gutten bedre er det en ting som er helt klart; han elsker mer enn noe annet å være ute! Og etterhvert som våren har kommet har han blitt mer og mer frustrert over at han kun kan være på balkongen (godt sikret) og kun en liten tur ut i bakgården. Han kan sitte foran utgangsdøren og hyle i flere timer hver dag. Dette er jo frustrerende for oss, men det må være aller mest frustrerende for han. Og med dagens boligmarked er det liten sannsynlighet for at jeg greier å kjøpe meg noe alene med hage og trygge utemuligheter hvor han kan trives.

Derfor ser jeg meg nødt til å lete etter et nytt hjem til han, som kan overta han så fort som mulig, slik at han ikke må flytte mer enn nødvendig. Dette bør helst være et sted hvor han ikke må være mye alene, han er så sosial. Han liker de barna han har møtt, og synes hunder virker litt morsomme, men dette vet vi ikke nok om til å garantere at går knirkefritt.

Han var akkurat på 1- årskontroll hos veterinær og er frisk, rask og i god form.

Han spiser kun tunfisk, helst fra Applaws, men er mindre sær på tørrfor.

Alt av utstyr følger med. Dere kan se bilder av denne fine fyren på Instagram under profilen: @felixthehousekatt

Er du interessert, ta kontakt med Helene Svabø på mail: helenesvabo@gmail.com