For å benytte seg av muligheten til å legge ut kattunger til salgs på denne siden må oppdretter være medlem av Norske Birmavenner, samt ha underskrevet Norske Birmavenners retningslinjer for oppdrettere:

Ulrik leter etter sitt nye hjem!

Navn: NO*Stalderkattens Ulrik

Farge: SBI n / brunmasket

Fødselsdato: 30/08–2021

Far: IC S*Apple Road's Chokeberry / SBI b

Mor: NO*Stalderkattens Polly / SBI f

Ulrik leter etter sine nye slaver! Han er født 30/08, og er nå 5 måneder gammel. Han er en stor brunmasket gutt med et herlig vesen.

Ulrik er utrolig sosial, leken, sitter gjerne i fanget, og sier ifra hvis han ikke får nok oppmerksomhet. Han er såpass sosial at han trenger en kompis i huset som han kan leke og herje med, han trives ikke alene, og han vil passe godt inn i en barnefamilie. Her hos oss har Ulrik vokst opp med andre katter og 2 hunder.

Vi har ofte besøk barnebarn, og han vil gjerne være med dem, og ligger ofte i fanget når de ser barne-TV. Ulrik kan også være ute i trygge omgivelser, da han har hatt tilgang til stor utegård her hos oss.

Ulrik er kastrert og er grunnvaksinert med 2 vaksiner. Kjøpekontrakt fra NRR, registrert i NRR med stamtavle, helseattest, parasitttest, pass, mat og leker er med. Han er forsikret i Agria og vi forutsetter at han blir videre forsikret ved overtagelse. Vi bor på Svinesund, på den svenske siden.

 

Som første kontakt, send oss en mail til stalderkattens@hotmail.com – vi forteller gjerne mer om oss, og vil høre litt om hva du kan tilby Ulrik.