Birmaposten:

Norske Birmavenner gir ut et eget medlemsblad kalt BIRMAPOSTEN, som for tilfellet kommer ut to ganger i året. Antallet medlemsblader har variert siden klubben ble etablert i 1986. I begynnelsen ble Birmaposten kopiert på vanlig kopipapir, mens det i dag trykkes i fire farger på trykkeri.

I medlemsbladet finner du stoff om stell og kattemat, utstillingsnytt, regler, artikler, bilder, "skrytespalter", oppdretterannonser, og andre opplysninger om foreningens aktiviteter.

Ønsker du å bidra med tekst/bilder?

Redaksjonen vil gjerne ha artikler av forskjellige slag for å skape innholdsrike blader med dybde og bredde! Eksempler kan være skildring, sammendrag av fagartikler, helse & velferd, osv. 

Eller har du kanskje en høyt elsket katt som fortjener litt mer oppmerksomhet? En Senior, eller Veteran, eller kanskje en kjære som har gått over til den andre siden av regnbuebroen?

Alle innsendte artikler kommer med i en utgivelse, men på grunn av begrensinger og behov for varierende temaer, kan det hende at ditt innsendte stoff blir med i en annen utgave. Redaksjonen setter sammen temaene, og hvis de finner ut at din artikkel passer bedre i neste utgave, vil den komme med der istedenfor. Artikler kan også brukes ved en senere anledning, og kan og legger ut under relevant tema på hjemmesiden. 

Ta gjerne kontakt med redaksjonen hvis det er noe du lurer på.

Styret: styret.norskebirmavenner@gmail.com

Redaktør: webmaster.norskebirmavenner@gmail.com

Del denne siden