Hvordan blir jeg medlem?

1    Du sender en mail til kontakt@norske-birmavenner.com med ditt navn, postadresse og evt stamnavn (om du har). Gjerne med kopi av kvittering for betalt kontingent.

2    Du betaler medlemskontingenten (denne løper fra 01.06.2022-31.05.2022) til konto 6039 08 07948. Husk å merk betalingen med navn, adresse og kontingent 2022.

Følgende medlemskapstyper er tilgjengelig:
Hovedmedlem: Kr 350,-
Familiemedlemskap (hovedmedlen + inntil 2 familiemedlemmer): Kr 400,-
Vervet medlem: Kr 175,-*

* som oppdretter i Norske Birmavenner kan du verve dine kattungekjøpere som medlemmer til halv pris første året. Se § 3.4 i våre vedtekter for ytterligere informasjon om hvordan et slikt medlemskap opprettes.


Ytterligere bankdetaljer:
SWIFT-adresse: SPTRNO22
IBAN: NO2722805330248

Svenske medlemmer kan betale via SWISH til +47 938 34 787

Ved betalingsproblemer, ta kontakt med oss på kontakt@norske-birmavenner.com

3    Så snart kasserer bekrefter at kontingenten er betalt vil du motta velkomstbrev med ytterligere informasjon, samt en egen oppdretteravtale (om du er oppdretter og ønsker å stå med i vår oversikt). 

MERK at foreningen er åpen for alle som har interesse for vår vakre rase, uavhengig av om de eier en birma selv eller ikke.

Som medlem får du:

  To nummer av medlemsbladet Birmaposten

2    Adgang til vår lukkede Facebookgruppe som kun er for betalende medlemmer

3    Som oppdretter får du muligheten til å stå med i NBVs oppdretterliste, både på hjemmesiden og i andre publikasjoner. Dette forutsetter at du bekrefter at du vil følge "Retningslinjer for oppdrettere i Norske Birmavenner" (blir sendt til deg ved innmelding om du oppgir at du er oppdretter).

4    Mulighet til å delta i konkurranser som Årets Katt, Årets Selskapskatt og andre konkurranser/aktiviteter

5    Rabattert påmeldingsavgift til Hobbyutstilling eller andre lignende arrangement som også er åpen for ikke-medlemmer

  Få tildelt kokarde/pokal for BIV, NOM, BIS, samt titlene SC, SP, JW, DVM, DSM på utstillinger hvor NBV er tilstede med stand.

  Mulighet til å delta på Årsmøtet som avholdes hvert år før den første april.

Del denne siden